Publiceret 30. juni 2014
sortsudvikling og sortsafprøvning. Særligt fokus på netværk, ressourceeffektivitet og emissionsbaseret regulering I denne runde er der særlig fokus på samarbejdsprojekter ...
Publiceret 23. januar 2014
potentiale for at skabe vækst i fødevaresektoren ved at styrke forarbejdningssektoren, siger Lars Frederiksen, formand for GUDP. Ét af de steder i fødevaresektoren, hvor ...
Publiceret 4. september 2013
muligt: ”Innovative og bæredygtige løsninger og samarbejde kan gøre en forskel for fremtidens fødevareproduktion. Men det kræver, at alle aktører – primærproducenter, føde ...
Publiceret 6. juni 2023
Årets anden ansøgningsrunde i GUDP er åbnet med en forventet pulje på 100 mio. kr. I årets anden runde vil der fortsat blive lagt vægt på projekter, der medvirker til at ...
Publiceret 20. maj 2014
miljø- og dyrevelfærdsmæssige udfordringer, som samfundet står overfor samtidig med, at de skaber vækst i fødevareerhvervet. "Ansøgningsrunden viser med alt tydelighed, at ...