Vi har forbedret Landbrugsstyrelsens app

Vi har opdateret appen med en række forbedringer, som skal styrke brugervenligheden og imødekomme tidligere udfordringer. Vi har bl.a. gjort det mere enkelt at logge på og gjort opgavelisten mere overskuelig. Du kan læse mere om alle ændringerne i denne nyhed.

Publiceret 5. oktober 2022

Vi har opdateret og forbedret vores app, så den er blevet mere overskuelig at bruge. Du skal bruge Landbrugsstyrelsens app, når du skal svare på høringsbreve om marker, der er blevet røde i Internet Markkort (IMK) efter den satellitbaserede kontrol; vi forventer, at høringsperioden bliver 11. oktober til 25. oktober 2022. Du kan desuden følge Landbrugsstyrelsens trafiklyssystem, der viser, om aktivitetskravet for grundbetaling på dine marker er opfyldt. Du kan også læse dine breve fra os.

Vi har nu lavet en række ændringer, der gerne skulle forbedre appen:

  • Du får sikkerhed for, at du bruger den seneste version af appen.
  • Du kan logge på med en firecifret kode. 
  • Kortet viser, hvor du tager billeder.
  • Opgavelisten er blevet mere overskuelig.
  • Du bliver mindet om at sende billeder i billedarkivet.

Du kan læse mere om ændringerne nedenfor.

Du får sikkerhed for, at du bruger den seneste version af app'en

Hvis du har fravalgt automatiske opdateringer af apps på din telefon, har du tidligere muligvis brugt en forældet version af vores app. Forældede versioner kan indeholde fejl, der er blevet rettet i nye versioner. Fremover bliver du mødt af en fejlbesked, hvis du forsøger at bruge en forældet version af appen. Hvis du ser denne fejlbesked, skal du downloade den seneste version af appen i enten Google Play eller App Store, før du kan logge ind. Hvis du tillader automatiske opdateringer, er du altid sikker på at have den seneste version installeret på din telefon. 

Du kan logge på med en firecifret kode 

Du skal bruge NemID eller MitID, første gang du logger på appen. Derefter kan du oprette en firecifret kode, så du ikke skal bruge NemID eller MitID, hver gang du logger på appen. Du kan altid deaktivere den funktion på et senere tidspunkt.

Kortet viser, hvor du tager billeder

Markblokke har indtil nu været vist som statiske billeder under de enkelte opgaver i appen. Fremover vises der et dynamisk kort, hvor du kan se din aktuelle placering og den geografiske placering for dine indsendte billeder.

Opgavelisten er blevet mere overskuelig

Vi har gjort visninger i appens opgaveliste mere overskuelig, så det er tydeligere, hvor mange billeder du har indsendt. Fremover kan du se opgaver i opgavelisten, selv om de er afsluttet og indsendt. Vi har lavet den ændring, for at det skal være nemmere for dig at dokumentere, at du har indsendt billeder på afsluttede opgaver. Du kan dog ikke sende billeder ind på afsluttede opgaver.

Du bliver mindet om at sende billeder i billedarkivet

Vi har desværre oplevet, at flere landbrugere har troet, at billeder, der kun lå i appens billedarkiv, var indsendt til os. Billeder, som ligger i appens billedarkiv, sendes ikke automatisk til Landbrugsstyrelsen. I billedarkivet findes der nu en melding, som minder dig om at indsende billederne gennem opgaven i appen. 

Landbrugsstyrelsens app er tilgængelig i både Google Play og App Store. Søg på ”Landbrugsstyrelsen” og se efter dette ikon:

Landbrugsstyrelsens app har eksisteret siden september 2020.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: landbrugsstotte-geodata@lbst.dk.   

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.