Vi forlænger ansøgningsrunden for Rydning af tilgroede arealer og forberedelse til afgræsning

Kommuner og lodsejere kan søge tilskud til Rydning af tilgroede arealer og forberedelse til afgræsning frem til 2. februar 2021

Publiceret 31. august 2020

Ansøgningsrunden for rydning af tilgroede arealer og forberedelse til afgræsning åbnede for ansøgninger 7. august 2020 og var planlagt til at lukke 15. september 2020.  Men i forbindelse med forberedelsen til sagsbehandlingen, er der fra adskillige ansøgere, herunder KL, fremkommet ønske om, at vi udskyder ansøgningsfristen. Derfor forlænger vi ansøgningsrunden frem til 2. februar 2021.  

Du kan læse mere om årets ansøgningsrunde for tilskud til rydning af tilgroede arealer og forberedelse til afgræsning i Tilskudsguiden på vores hjemmeside.

Læs mere om rydning af tilgroede arealer og forberedelse til afgræsning i Tilskudsguiden her

Om denne tilskudsordning

Ordningen er en del af det danske landdistriktsprogram 2014-20 og er medfinansieret af EU. Ordningen har til formål gennem tilskud til ikke-produktionsfremmende investeringer i forbindelse med rydning af tilgroede arealer og forberedelse til afgræsning at bidrage til at sikre eller forbedre bevaringsstatus for naturtyper og arter på de særligt udpegede arealer inden for Natura 2000-områderne, overdrev og nationalparker.

Billede af EU flag og LDP 2020 logo med teksten Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.