Til næste år skal du logge på Landbrugsindberetning.dk med NemLog-in

Fra 1. maj 2022 kan du kun bruge NemLog-in, når du skal logge på landbrugsindberetning.dk. Konsulenter skal have fuldmagt fra deres kunder via virk.dk.

Publiceret 29. november 2021

Vi udfaser den nuværende pinkodeløsning på landbrugsindberetning.dk, og fra 1. maj 2022 skal du bruge NemLog-in, når du logger på. Ændringen sker for at højne sikkerheden og leve op til krav til offentlige it-løsninger.

Konsulenter skal have fuldmagt til landbrugsindberetning via virk.dk

Ændringen betyder, at konsulenter skal have fuldmagt, hvis de skal arbejde på landbrugsindberetning.dk for en kunde. Du kan anmode, oprette og administrere fuldmagter på virk.dk.

Hvis du som landbruger vil give fuldmagt til en konsulent, skal du gå på Virk.dk med dit NemLog-in for din virksomhed og oprette fuldmagten her.

Hvis du som konsulent skal bruge en fuldmagt fra en kunde

Hvis du som konsulent skal benytte en fuldmagt til at indberette for en kunde, er der to muligheder:

  1. Din kunde går på virk.dk og opretter fuldmagten til dit CVR-nummer. Brugeradministratoren til virk.dk i din konsulentvirksomhed skal herefter gå ind på administrationsmodulet på virk.dk og forbinde fuldmagten til den konsulent, som skal indberette. Dette sker ved at forbinde fuldmagten til et medarbejdercertifikat.
    Læs mere i vejledningen fra virk.dk.
     
  2. Du kan også anmode din kunde om at tildele fuldmagt på virk.dk. Landbruger skal så godkende anmodningen på Virk.dk efterfølgende.

Hvis du er oprettet med SE-nummer i Register for gødningsregnskab

Hvis du er oprettet i Register for gødningsregnskab på et SE-nummer, vil du indtil videre fortsat have mulighed for at anvende den gamle pinkodeløsning på landbrugsindberetning.dk

Læs mere på virk.dk og i vejledningen

Der er vejledninger til, hvordan man arbejder med fuldmagter på Virk.dk her:https://virk.dk/vejledning/virk-hjaelp/erhvervsfuldmagter/

Hvis du får problemer med fuldmagter til landbrugsindberetning.dk, skal du kontakte Virk.dk.

Gå til virk.dk

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til jordbrugskontrol@lbst.dk.