Systemnedbrud i Tast selv onsdag den 8. marts 2023

Opdateret 10. marts 2023: På grund af strømproblemer hos vores driftsleverandør har vi desværre haft et systemnedbrud i Tast selv. Nedbruddet vil indgå i den løbende opgørelse af nedbrud, der fører til fristforlængelse i dette års ansøgningsrunde.

Publiceret 10. marts 2023

Onsdag den 8. marts om formiddagen kunne vi desværre konstatere et nedbrud i Tast selv. Systemerne var oppe igen ved 19-tiden. På grund af følgevirkninger af hændelsen var Tast selv desuden utilgængelig fra nattens servicevindue indtil kl. 8:50 torsdag 9. marts.

Opdateret 10. marts 2023:
Efter udsendelse af denne nyhed var Landbrugsstyrelsen nødsaget til at lukke Tast selv grundet følgevirkninger af nedbruddet 8. marts. Tast selv var derfor også utilgængelig i perioden 14:53 til 17:16 den 9. marts.

Vi følger ansøgningsrunden og ikke mindst performance på vores it-systemer meget tæt og vurderer løbende behovet for at udsætte ansøgningsfristen til Fællesskemaet 2023.

Vi vil sidst i marts melde den samlede fristforlængelse ud, og nedetiden 8. marts samt et tidligere nedbrud 13. februar vil indgå heri. Vi forventer derfor, at der bliver tale om mindst to dages fristforlængelse.