Status på sagsbehandling på skovordningerne

Se hvornår du kan forvente svar på din ansøgning om Privat Skovrejsning og udbetalingsanmodning til dit skovtilskud

Publiceret 2. marts 2021

Landbrugsstyrelsen er i øjeblikket ved at sende tilsagn om tilskud ud til privat skovrejsning. Vi prioriterer at få behandlet tilsagnssagerne pr. 31. marts 2020, så ansøgerne har muligheden for at plante ny skov i år.

På Tilskudsguiden kan du se den aktuelle status på sagsbehandlingen

Sagsbehandlingen af udbetalingssager er i gang, men der forventes længere sagsbehandlingstid. Herunder kan du se vores plan for, hvornår de resterende sager sagsbehandles. Udgangspunktet for sagsbehandlingen er, at Landbrugsstyrelsen behandler sager, i den rækkefølge, de modtages. Det betyder, at udbetalingssager modtaget før 1. januar 2021 sagsbehandles først. 

Landbrugsstyrelsen har 249 udbetalingssager, som er modtaget før 1. januar, og vi modtager løbende nye udbetalingsanmodninger. 

Udbetalingsanmodninger fra 2020 eller tidligere og udbetalingsanmodninger fra 2021

Hvis du har indsendt din udbetalingsanmodning inden 30. juni 2021, kan du forvente at din sag er udbetalt senest 30. september 2021. Sagerne behandles løbende og vil derfor også blive udbetalt løbende. 

For udbetalingsanmodninger indsendt efter 1. juli 2021 gælder vores målsætning om, at 75% af sagerne er behandlet inden for 120 dage og 95% af sagerne er behandlet inden for 180 dage. Hvis du anmoder om at få udbetalt dit tilskud efter 1. juli 2021, kan du derfor forvente op til seks måneders sagsbehandlingstid.  

Når der er nyt i din sag, modtager du et brev om det i Tast Selv. Så husk at tjekke efter, om der ligger nye henvendelser fra os. 

Udbetaling af pleje og indkomstkompensation 

Hvis du har søgt om udbetaling af pleje og Indkomstkompensation, kan du forvente svar i perioden fra 1. februar til 1. maj 2021.

Kontakt 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til naturoglandbrugsudvikling@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07