Se vores nye portal med kortdata til bekendtgørelser

Vi har netop åbnet vores nye portal "Kort til bekendtgørelser". Her finder du kortdata til de bekendtgørelser, der er offentliggjort af Landbrugsstyrelsen fra 28. december 2022 og frem.

Publiceret 6. januar 2023

Landbrugsstyrelsen udsteder flere bekendtgørelser, hvor vi henviser til kortdata. Som noget nyt samler vi nu disse kortdata i en ny portal, "Kort til bekendtgørelser".

Du finder vores bekendtgørelser på retsinformation.dk, når de er udstedt. På portalen ”Kort til bekendtgørelser” finder du de kortlag, der er nævnt i den enkelte bekendtgørelse.

Se vores nye portal "Kort til bekendtgørelser"

Se vores bekendtgørelser på retsinformation.dk

Sådan bruger du kortet

Du ser et kort over Danmark, når du åbner "Kort til bekendtgørelser". Du har mulighed for at skifte baggrundskortet til et luftfoto over Danmark.

I "Kort til bekendtgørelser" er der en liste over bekendtgørelser. Du kan under den enkelte bekendtgørelse se, hvilke kortlag der gælder for lige den bekendtgørelse. Du vil få vist alle kortlagene fra start. Du kan vælge kun at se nogle af kortlagene ved at fjerne og tilføje flueben under de enkelte kortlag.

Søg på en adresse eller zoom i kortet for at komme til det område, du er interesseret i. Nu kan du se, hvilke forhold der gælder for området under den enkelte bekendtgørelse.

Du kan skifte mellem forskellige kortbilag til forskellige bekendtgørelser. Et kortbilag er en samling af kortdata, der kundgøres sammen med bekendtgørelsen.

Når en bekendtgørelse ikke længere er gældende, vil der oven på kortet være en markering af, at kortbilaget er historisk.

Hvis du vil læse vores vejledninger

Hvis du vil se vores vejledninger til de forskellige ordninger og bekendtgørelser, kan du finde dem på vores hjemmeside.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til landbrugsstotte-geodata@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte vores pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.