Ønsker du en hurtigere sagsbehandling af din udbetalingsanmodning? Så send faktura og betalingsdokumentation sammen med anmodningen

På ordningerne økologisk investeringsstøtte og miljø- og klimateknologi, kan du sikre dig en hurtigere sagsbehandling og udbetaling, ved at sende dokumentation ind til Landbrugsstyrelsen.

Publiceret 11. april 2024

Du kan sikre dig en hurtigere sagsbehandling af din udbetalingsanmodning, Hvis du har tilsagn om tilskud under ordningerne:

  • Økologisk Investeringsstøtte 2021
  • Økologisk investeringsstøtte 2022
  • Miljø- og Klimateknologi 2022 
  • Miljø- og Klimateknologi 2023 

Alt du skal gøre er at indsende faktura og betalingsdokumentation for de gennemførte investeringer i projektet sammen med anmodningen om udbetaling. 

Det gør du at vedhæfte faktura og betalingsdokumentation som et bilag til ansøgningsskemaet i Tast-Selv, når du sender din anmodning om udbetaling. 

Giver mulighed for en tidligere administrativ kontrol 

I dag indhenter vi dokumentation i forbindelse med kontrolbesøg. Men hvis du sender det ind med udbetalingsanmodningen, vil vi kunne udføre administrativ kontrol allerede inden kontrolbesøget og dermed gøre sagsbehandlingen hurtigere. Det vil i sidste ende også føre til en hurtigere udbetaling.

Vi bruger faktura og betalingsdokumentation til at tjekke, at du ejer investeringerne i projektet eller at du har købt investeringerne i projektet, og at du ikke har startet på projektet før projektperiodens officielle start. Begge dele er en del af støttekriterierne. 

Hvis du allerede har indsendt din anmodning om udbetaling

Hvis du allerede har indsendt anmodning om udbetaling, opfordrer vi til, at du eftersender faktura og betalingsdokumentation.

Hvis du ønsker at eftersende din faktura og betalingsdokumentation, skal du kontakte Projekttilskud via e-mail på projekttilskud@lbst.dk. Vi vil herefter sende dig et høringsbrev med en vejledning om, hvordan du eftersender oplysningerne via Tast-Selv. 

Høringen åbner for, at du kan genfremsende din anmodning om udbetaling med faktura og betalingsdokumentation som vedhæftede bilag i Tast-Selv.   

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til projekttilskud@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41892507.