ØA/PLG: Tjek, at du har de rigtige fuldmagter, hvis du bruger konsulent til at søge tilskud

Hvis du får hjælp til at søge tilskud til økologisk arealtilskud eller plejegræs, skal du bruge en fuldmagt til Tast selv. Det er vigtigt, at du tjekker, om din fuldmagt er aktiv, da vi netop har fjernet en række fuldmagter, som ikke virkede i Tast selv.

Publiceret 10. november 2021

Vi har i dag slettet cirka 1.400 fuldmagter i Tast selv, fordi de var registreret på måde, der ikke virker i den nye portal. 

Læs nyhed om sletning af fuldmagter her

Hvis du lige nu skal søge om økologisk arealtilskud eller plejegræs, anbefaler vi derfor, at du tjekker, om dine fuldmagter er aktive i Tast selv. 

En fuldmagt er en tilladelse til, at andre kan søge eller indberette i Tast selv på vegne af din virksomhed. En fuldmagt virker, når den er knyttet til det CVR-nummer eller CPR-nummer, du bruger til at logge ind i Tast selv. 

Sådan tjekker du dine fuldmagter 

Når du logger ind i Tast selv, kan du se, om du har fuldmagter knyttet til dit CVR-nummer eller CPR-nummer. Hvis du tidligere har haft fuldmagter, men du ikke længere kan se dem i Tast selv, kan det skyldes, at vi har fjernet dem. Fuldmagterne er fjernet, fordi de var registreret på en måde, der kun fungerede i vores tidligere Tast selv-service.  

Hvis du fortsat ønsker at give en fuldmagt til en anden, skal du derfor oprette dem igen. 

Sådan opretter du nye fuldmagter 

Du kan afgive en fuldmagt til en anden i Tast selv. Det gør du under menupunktet ’’Fuldmagter’’. 

Andre kan også anmode dig om en fuldmagt. Du skal signere fuldmagten med dit NemID, før den er aktiv. Hvis nogen har anmodet dig om en fuldmagt, kan du se det, når du er logget ind i Tast selv på forsiden under ’’Anmodning om fuldmagt’’. 

Kontakt 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til mail@lbst.dk 

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf.: 41 89 25 07.