Ny dato: Temadag om udtagning af landbrugsarealer

Onsdag den 8. maj er den nye dato for temadagen om udtagning af landbrugsarealer. Vi har valgt at flytte datoen, da et andet arrangement med samme emne og målgruppe var planlagt samme dag.

Publiceret 25. januar 2024

Bliv opdateret fra Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og Landbrugsstyrelsen og deltag i spændende oplæg og workshops, når vi onsdag den 8. maj 2024 holder temadag om udtagning af landbrugsarealer. Bemærk, at datoen er flyttet fra 18. april, som tidligere er meldt ud.

Temadagen bliver afholdt centralt i Odense, og du vil få mere info omkring dagen samt tilmelding, når vi nærmer os.

Dagen henvender sig særligt til projektejere fra kommuner og Naturstyrelsen, konsulenter, rådgivere og private lodsejere med interesse i udtagningsprojekter.

Send gerne denne nyhed videre til kolleger, lodsejere, rådgivere eller andre, der kan have interesse i at deltage og have gavn af en spændende dag i udtagningens tegn.

Vi håber, at du har lyst og mulighed for at deltage i temadagen på den nye dato.

Forslag til emner og oplægsholdere er velkomne

Vi har allerede modtaget mange gode forslag til emner, og vi vil fortsat meget gerne modtage dine ideer til både emner og oplægsholdere. 

Du kan derfor stadig sende forslag til os. Det gør du ved at skrive til os på vandprojekter@mst.dk senest 1. februar.

Dagen er planlagt og arrangeret af Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og Landbrugsstyrelsen.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogprojekt@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på telefon 41 89 25 07.