Nu kan du se indsatsbehovet for målrettet kvælstofregulering 2021 i Internet Markkort

Du kan nu se et kortlag i Internet Markkort, der viser hvor stort behovet for målrettede efterafgrøder er i dit område i 2021.

Publiceret 25. november 2020

Landbrugsstyrelsen har lagt et kortlag i Internet Markkort (IMK), hvor du kan se det vejledende indsatsbehov for dine marker, dvs. hvad du skal udlægge af målrettede efterafgrøder, og hvor du kan søge tilskud til i ansøgningsrunden 2021.

Du finder kortet under korttemaet "Målrettet kvælstofregulering" i IMK. Når du slår kortet ”Vejledende indsatsbehov i målrettet kvælstofregulering 2021” til, kan du se, hvor stort efterafgrødebehovet er i procent af efterafgrødegrundarealet i de områder, som du har marker i.

Få flere oplysninger i ”Vis info”

Hvis du under ”Vis info” vælger ”Vejledende indsatsbehov i målrettet kvælstofregulering 2021”, kan du få flere oplysninger om det område, som dine marker ligger i. Når du klikker på en mark, kan du fx få oplyst, hvilken retentionsklasse området har.

I tilfælde af overansøgning vil vi prioritere marker efter retentionsklasse, hvor marker i retentionsklasse 1 prioriteres før marker i retensionsklasse 2, osv.

Du kan også se den tidligere PDF version af indsatskortet her

logoer for EU's landbrugsfond og Landdistriktsprogrammet 2020

Mere om målrettet kvælstofregulering

Ordningen målrettet kvælstofregulering er en del af det danske landdistriktsprogram og er medfinansieret af Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: miljobio@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.