Nu kan du se dine oplysninger i gødningsregnskabet

Du kan allerede nu indberette gødningsregnskab (GHI) for planperioden 2019/2020 på landbrugsindberetning.dk. Du vil automatisk kunne se de oplysninger, Landbrugsstyrelsen har til gødningsregnskabet.

Publiceret 7. oktober 2020

Du kan nu indberette dit gødningsregnskab på landbrugsindberetning. Dit gødningsregnskab vil indeholde de oplysninger, Landbrugsstyrelsen har. Bemærk, at det altid er dit ansvar at kontrollere, at oplysningerne er korrekte.

Oplysningerne omfatter bl.a. gødningsleverancer, startlagre af gødning, arealer til rådighed på bedriften, besætningsoplysninger, kvægdata, kvælstofkvote, korrektioner til kvælstofkvoten og korrektioner til fosforloftsberegningen.

Gå til landbrugsindberetning.dk her

Der er frist for indberetning af gødningsregnskabet for 2019/2020 den 31. marts 2021.

Husk at indsende gødningsregnskab, hvis du er tilmeldt gødningsregisteret

Husk, at Landbrugsstyrelsen kun sender indkaldelse til gødningsregnskabet til de virksomheder, der er nye i Register for Gødningsregnskab i planperioderne 2018/2019 og 2019/2020. Det betyder, at vi ikke indkalder dit gødningsregnskab, hvis du har været tilmeldt ordningen i 2017/2018 eller tidligere. I det tilfælde skal du stadig huske at indsende dit gødningsregnskab til os.

Hvem skal indberette gødningsregnskab?

Alle virksomheder, der er tilmeldt Register for Gødningsregnskab, skal indberette gødningsregnskabet for de planperioder, virksomheden har været tilmeldt registeret. Dette gælder i henhold til lov om jordbrugets anvendelse af gødning og om plantedække, og det gælder også, hvis du:

  • Er ophørt med at drive landbrug efter den 1. august 2019
  • Har bortforpagtet arealerne efter den 1. august 2019
  • Ikke har brugt gødning.

Se om du er tilmeldt register for gødningsregnskab her 

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: jordbrugskontrol@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsen presseafdeling på tlf.: 41 89 25 07.