Nu kan du se dine oplysninger i gødningsregnskabet

Du kan allerede nu indberette gødningsregnskab (GHI) for planperioden 2020/2021 på landbrugsindberetning.dk. Du vil automatisk kunne se de oplysninger, Landbrugsstyrelsen har til gødningsregnskabet.

Publiceret 8. oktober 2021

Du kan nu indberette dit gødningsregnskab på landbrugsindberetning.dk. Dit gødningsregnskab vil indeholde de oplysninger, vi har.

Husk, at det er altid dit ansvar at tjekke, at oplysningerne er korrekte.

Oplysningerne omfatter bl.a. gødningsleverancer, startlagre af gødning, arealer til rådighed på bedriften, besætningsoplysninger, kvægdata, kvælstofkvote, korrektioner til kvælstofkvoten og korrektioner til fosforloftsberegningen.

Gå til landbrugsindberetning.dk her

Der er frist for indberetning af gødningsregnskabet for 2020/2021 31. marts 2022.

Nye i gødningsregisteret får en påmindelse

Er du ny i gødningsregisteret, minder vi dig om at indberette gødningsregnskab inden fristen. Det gælder virksomheder, der er tilmeldt i Register for Gødningsregnskab i planperioderne 2019/2020 og 2020/2021.

Vi sender ikke påmindelser ud til virksomheder, som har været tilmeldt i mere end to planperioder. Hvis du er tilmeldt gødningsregisteret i 2018/2019 eller tidligere, skal du selv huske at indberette.

Hvem skal indberette gødningsregnskab?

Alle virksomheder, der er tilmeldt Register for Gødningsregnskab, skal indberette gødningsregnskabet for de planperioder, virksomheden har været tilmeldt registeret. Dette gælder ifølge lov om jordbrugets anvendelse af gødning og om plantedække, og det gælder også, hvis du:

  • er stoppet med at drive landbrug efter 1. august 2020
  • har forpagtet arealerne til en anden efter 1. august 2020
  • ikke har brugt gødning.

Se, om du er tilmeldt register for gødningsregnskab her 

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: jordbrugskontrol@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsen presseafdeling på tlf.: 41 89 25 07.