NaturErhvervstyrelsen er klar til at svare på spørgsmål om discardforbud

På lørdag den 31. januar stiller NaturErhvervstyrelsen op til discardmøde hos Bælternes Fiskeriforening i Middelfart. Styrelsen stiller også gerne op hos andre interesserede foreninger.

Publiceret 29. januar 2015

NaturErhvervstyrelsen vil på mødet gennemgå vejledning til landingsforpligtelsen og besvare spørgsmål i relation hertil. Arrangementet bliver afholdt af Bælternes Fiskeriforening, og formålet med mødet er at få en grundig gennemgang af nye vilkår, der gælder for udøvelsen af visse fiskerier fra 1. januar. Det er dog nok ikke alle spørgsmål, som kan besvares på nuværende tidspunkt, da det endelige regelsæt fra EU endnu ikke er på plads.

Bælternes Fiskeriforening har annonceret, at arrangementet på lørdag først og fremmest er for deres medlemmer men tilføjet, at også fiskere, der ikke er medlem af Bælternes Fiskeriforening er velkomne.

Hvis andre fiskeriforeninger ønsker, at NaturErhvervstyrelsen stiller op til lignende arrangementer andre steder i landet, kan de kontakte fiskerikontrolchef Mik Jensen i NaturErhvervstyrelsen på mj@naturerhverv.dk.

Læs vejledningerne til fiskeri uden udsmid.

Kontakt

Har du faglige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kundevejledningen på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til fiskerikontrol@naturerhverv.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens presseafdeling på tlf. 41 89 25 07.