NaturErhvervstyrelsen åbner i Augustenborg

NaturErhvervstyrelsen slår i dag dørene op til styrelsens nye afdeling i Augustenborg. Det er første arbejdsdag for 45 nyansatte, ligesom det også er første arbejdsdag på slottet for medarbejdere, der flytter med eller er udstationeret fra København.

Publiceret 2. maj 2016

NaturErhvervstyrelsen åbnede i dag i strålende solskin første etape af sin nye afdeling i Augustenborg og slog dørene op for nye naboer, samarbejdspartnere og 80 medarbejdere til kaffe og ”go’e raj”.

”Velkommen til de mange nye medarbejdere, der starter denne dag. Det er en festdag. Jeg vil glæde mig til at lære jer at kende og til at tale med jer i løbet af dagen,” sagde Jette Petersen fra scenen i Festsalen på Augustenborg Slot og fortsatte:

”Jeg vil også gerne takke de medarbejdere, der vil være med til at bygge op. Og de medarbejdere i Nyropsgade, der selv om deres job flytter, går på arbejde hver dag og sikrer, at vi kan udbetale penge og træffe afgørelser for landmænd og fiskere.” 

80 medarbejdere i første etape

En særlig tak var der også til landboforeningerne, kommunen og de mange lokale, der fra første færd har hjulpet styrelsen med at komme på plads i de nye omgivelser.

”Det har været en fornøjelse at opleve, hvor godt vi er blevet taget imod, og hvor kort der er fra ord til handling,” sagde Jette og sluttede sin tale med sin store vision for den nye arbejdsplads:

”Vi skal ikke bare være Danmarks smukkeste arbejdsplads. Vi skal også være Danmarks bedste arbejdsplads til gavn for de landmænd og fiskere, vi betjener hver eneste dag.”

Esben Lunde Larsen og Jette Petersen foran Augustenborg

Se billeder fra åbningen

Fakta om NaturErhvervstyrelsen i Augustenborg 

NaturErhvervstyrelsen flytter i alt 392 arbejdspladser til Sønderjylland. 376 til Augustenborg og 16 til Tønder, hvor styrelsen i forvejen har en stor afdeling. Derudover flytter 22 arbejdspladser fra Styrelsen for Vand‐ og Naturforvaltning også ind på Augustenborg Slot.

Afdelingen i Augustenborg vil løbende blive bygget op, og arbejdspladser flytter fra København til Augustenborg, efterhånden som det passer med opgaver og produktionsplanlægning, og at styrelsen har lokaler at rykke ind i. 

Læse mere om NaturErhvervstyrelsen i Sønderjylland

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til kommunikation@naturerhverv.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.