Læs de nye vejledninger om direkte arealstøtte

Nu har vi offentliggjort tre af vejledningerne om direkte arealstøtte for 2021, så du kan se, hvad der gælder i det nye år. Og vi har offentliggjort bekendtgørelsen om grundbetaling.

Publiceret 15. januar 2021

Vi har udarbejdet fire vejledninger om direkte arealstøtte:

  • Vejledning om grundbetaling 2021
  • Vejledning om grøn støtte 2021
  • Vejledning om betalingsrettigheder og national reserve 2021
  • Vejledning om støtte til unge nyetablerede landbrugere 2021

Vær dog opmærksom på, at du først kan finde Vejledningen om støtte til unge nyetablerede landbrugere 2021 på vores hjemmeside i slutningen af januar.

Se de første tre vejledninger om direkte arealstøtte

Vejledningerne er opdateret på baggrund af ændringer i reglerne, vores dialog med danske landbrugere i 2020, og de afklaringer, der er kommet fra EU-kommissionen. 

Du kan finde reglerne for ø-støtte på et separat fakta-ark, som vi udgiver sammen med de øvrige fakta-ark i slutningen af januar 2021.


Ny bekendtgørelse om direkte støtte til landbrugere efter grundbetalingsordningen m.v.

Vi har netop udstedt en ny bekendtgørelse om direkte støtte, som træder i kraft i dag, 15. januar 2021. Du kan læse om de væsentligste ændringer af reglerne i bekendtgørelsen i denne nyhed:

Bekendtgørelsen for grundbetaling er nu i høring.

Du kan følge vores arbejde med bekendtgørelser på Retsinformation.dk, hvor du kan se de gældende bekendtgørelser fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, som Landbrugsstyrelsen hører under.

Se de gældende bekendtgørelser

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til direktebetalinger@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.