Kursus i prøvetagning - grundkursus 2014

Teoretisk kursus med eksamen afholdes 13 - 14. maj 2014 på Tystofte.

Publiceret 11. februar 2014

Grundkursus i prøvetagning af frø

NaturErhvervstyrelsen afholder grundkursus i prøvetagning af frø. Prøvetagere, der endnu ikke har bestået teoretisk eksamen i prøvetagning, skal deltage og bestå eksamen for at opretholde deres midlertidige autorisation.

NaturErhvervstyrelsens årlige grundkursus i prøvetagning af frø, bliver afholdt den 13. – 14. maj 2014. Kurset afslutter med en teoretisk eksamen i prøvetagning af frø.

Prøvetagere, der har bestået den praktiske eksamen i prøvetagning af frø, men endnu ikke bestået den teoretiske eksamen skal deltage i grundkurset for at kunne opretholde den midlertidige autorisationen som prøvetager jf. bilag 4. del II nr. 2. i bekendtgørelserne for hhv. markfrø, sædekorn og bilag 5, del II nr.2 i bekendtgørelsen for grønsagsfrø.

Det er ikke en betingelse for deltagelse i kurset, at man har bestået den praktiske eksamen i prøvetagning, men det er en væsentlig fordel at kende til processen omkring prøvetagning af frø. Medarbejdere, som forventes at skulle autoriseres som prøvetagere inden for det nærmeste år, er således også velkomne til at deltage på grundkurset.

Tilmelding

Tilmelding til grundkursus i prøvetagning af frø foretages ved at udfylde bilag 1 og sende det til NaturErhvervstyrelsen (planter@naturerhverv.dk). Vi skal modtage tilmeldingen senest den 22. april 2013.

Tilmeldingen er først gyldig, når der er betalt for kurset. Kursusgebyr udgør 10.000 kr.

Indbetaling sker ved bankoverførsel til NaturErhvervstyrelsens konto:

  • Regn.nr. 0216  Konto nr. 4069167470

Ved indbetaling skal følgende være oplyst:

  • Deltagerens navn og denne teskt "akt. 53424/sted 632"

Beløbet bliver ikke refunderet hvis kursusdeltager afmelder kurset efter tilmeldingsfristens udløb.

Kurset afholdes hos:

Afdeling for Sortsafprøvning
Teglværksvej 10
4230 Skælskør

Praktiske oplysninger

Kursusdeltagerne vil modtage program og praktiske oplysninger før kurset. Deltagerne vil ligeledes modtage opgaver, der bør løses forud for kurset. ”Instruks i prøvetagning af frø” skal medbringes til kurset.

Kursusdeltagere, der har behov for overnatning, skal selv reservere og betale hotel.

Kontakt

Har du faglige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Center for Jordbrug, Planter på tlf. 33 95 80 00 eller planter@naturerhverv.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens pressetelefon tlf. 41 89 25 07.