Konsulentlisten er klar efter påske

Vi er netop blevet færdige med at justere i databasen for betalingsrettigheder. Det betyder, at vi snart kan stille listen over ansøgt areal og antal betalingsrettigheder til rådighed. Listen går også under navnet ”konsulentlisten” og er primært nyttig for landbrugskonsulenter.

Publiceret 29. marts 2021

Vi har i weekenden 12.-14. marts 2021 gennemført en større proces, hvor vi har rettet kendte fejl og uoverensstemmelser i databasen for betalingsrettigheder. 

Det betyder, at oplysningerne om, hvem der har og har haft rådighed og ejerskab over betalingsrettighederne på en given dato, nu er korrekte i oversigterne over betalingsrettigheder i Tast selv-service. Tidligere har oplysningerne i nogle tilfælde ikke været korrekte.

Få overblik over ansøgernes ansøgte areal og antal betalingsrettigheder

Vores justering af databasen for betalingsrettigheder betyder også, at vi nu har det rette grundlag for at danne og tilbyde den såkaldte "konsulentliste". 

Du kan som fuldmagtshaver, typisk konsulenter, bruge listen til at skabe overblik over henholdsvist ansøgt areal og antal betalingsrettigheder for de ansøgere, du har fuldmagt til at agere på vegne af, i forbindelse med ansøgning om støtte for 2021. 

Vi forventer, at listen er klar i Tast selv-service onsdag den 7. april 2021. 

Hvis du oplever fejl i visning af antal betalingsrettigheder

Enkelte ansøgere kan opleve, at der er forskel på antallet af betalingsrettigheder i oversigten på Tast selv-service og i kvitteringsbrevet for fællesskemaet. Det skyldes en fejl i kvitteringsbrevets visning af nogle betalingsrettigheder. Antallet af betalingsrettigheder i oversigten på Tast selv-service er korrekt. Vi er i gang med at rette fejlen i kvitteringsbrevet. Vi forventer at være færdige inden udgangen af marts 2021.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til direktebetalinger@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07