Kom med til Landbrugswebinar 2021

I år holder vi vores sædvanlige landbrugsseminar som et online møde (webinar), hvor du deltager hjemmefra. Du kan som altid høre om årets ansøgningsrunde for grundbetaling, økologisk arealtilskud og plejegræs, efterafgrøder og andre klimatiltag.

Publiceret 7. januar 2021

Landbrugswebinaret finder sted 21. januar fra kl. 9.00 til ca. kl. 11.20 og handler om ansøgningsrunden 2021, hvor vi fokuserer særligt på ændringer i regler og Tast selv-service. 

Landbrugswebinaret er gratis og åbent for alle, der har lyst til at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Tilmeld dig landbrugswebinaret her

Du kan undervejs i webinaret stille spørgsmål til oplægsholderne. 

Se programmet for webinaret

09:00-09:30

Velkomst 
Spørgsmål 

09:30-09:40

Pause

09:40-10:20

Projektområder under artikel 32

Hør om en lempelse vedrørende igangsættelse af vand-, miljø- og skovrejsningsprojekter, hvor lodsejeren kan søge om grundbetaling. Lodsejeren skal ikke længere orientere Landbrugsstyrelsen, før projektet påbegyndes.

Status/evaluering satellitbaseret kontrol

Evaluering af, hvordan det er gået i det andet år med satellitbaseret kontrol, hvor vi bl.a. tog appen i brug.

Spørgsmål

 

ØA/PLG – nyt i 2021 og opfølgning på udfordringerne i 2020

Her samler vi op på udfordringerne i 2020 og fortæller om forventningerne til 2021.

Spørgsmål 

10:20-10:30

Pause

10:30-11:10

Støtteordninger så du kan mindske klimapåvirkningen

Hør om de klimamæssige fordele, du som landbruger opnår ved at deltage i støtteordningerne, bl.a. lavbundsordningen og målrettet regulering.

Spørgsmål

 

Målrettet regulering og § 3 i fællesskemaet

I 2021 kan § 3-arealer, som fx søer, moser og strandenge, ikke anvendes til målrettet regulering. Vi viser dig, hvordan du skal håndtere dette i fællesskemaet.

Spørgsmål 
 

11:10-11:20

Afrunding og tak for i dag

Du kan efterfølgende finde webinaret på vores hjemmeside, hvor du kan se det i sin fulde længde, hvis du ikke kan deltage på selve dagen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål ved at sende en mail til landbrugsseminar@lbst.dk i op til 7 dage efter, vi har afholdt webinaret. 

Vi har samlet alt, du skal vide om landbrugswebinaret på lbst.dk/landbrugswebinar

Sådan tilmelder du dig 

Du skal angive dit navn, din arbejdsplads og en e-mailadresse, når du tilmelder dig. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en kvitteringsmail fra vores system. Hvis du ikke modtager mailen, kan du tjekke, om mailen ligger under ’’reklame’’, ’’uønsket mail’’ eller ’’spam’’ i dit e-mailprogram.

Tilmeld dig landbrugswebinaret her

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du tilmelder dig, eller har spørgsmål til det tekniske i forhold til webinaret, kan du læse vores tekniske guide. Den tager dig trin-for-trin igennem, hvad du skal gøre før og under webinaret. 

Du kan finde den tekniske vejledning her

Sådan fungerer et webinar

Et webinar er et online seminar, hvor du live kan se oplæg fra en eller flere oplægsholdere. Du ser med via din egen computer, mobil eller tablet. Det kræver ikke noget særligt program at deltage i webinaret, men blot at du har adgang til internettet. 
Vi anbefaler, at du, inden webinaret går i gang, har sat dig godt ind i, hvordan det virker, så du får den bedste oplevelse. 

Læs mere om, hvordan du stiller spørgsmål mm. her 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til landbrugsseminar@lbst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte vores pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.