Husk at søge autorisation, hvis du søger økologitilskud

Har du søgt nyt tilsagn til Økologisk Arealtilskud, skal du huske, at din bedrift enten skal være autoriseret til økologisk jordbrugsproduktion eller at du skal have søgt om autorisation senest torsdag den 1. september 2016.

Publiceret 29. august 2016

NaturErhvervstyrelsen mangler på nuværende tidspunkt ansøgning om autorisation til økologisk jordbrugsproduktion fra ca. 140 landmænd, der har søgt et tilsagn om Økologisk Arealtilskud. Tilsagnsperioden begynder den 1. september 2016. Det er et krav, at bedriften enten er autoriseret til økologisk jordbrugsproduktion eller at du har søgt om autorisation senest denne dato. 

Hvis du har søgt Økologisk Arealtilskud, men endnu ikke har søgt om autorisation til økologisk jordbrugsproduktion, er det vigtigt, at du sender en ansøgning om autorisation hurtigst muligt. 

Hvis vi ikke har modtaget din ansøgning om autorisation senest 1. september 2016, giver vi afslag på din ansøgning til Økologisk Arealtilskud.

Hvordan søger du autorisation til økologisk jordbrugsproduktion?
Du finder ansøgningsskemaet om autorisation til økologisk jordbrugsproduktion her. 
Du kan også finde en vejledning til, hvordan du udfylder skemaet. Du kan indsende ansøgningen enten med almindelig post eller elektronisk pr. mail til jordbrugskontrol@naturerhverv.dk.

Hvis du ikke ønsker at søge Økologisk Arealtilskud, må du meget gerne sende os en mail. Du kan læse mere om, hvordan du trækker din ansøgning tilbage her.

Læs mere om ordningen Økologisk Arealtilskud på vores hjemmeside.

Kontakt
Har du spørgsmål om ordningen Økologisk Arealtilskud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: arealtilskud@naturerhverv.dk

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du søger om autorisation til økologisk jordbrugsproduktion, er du velkommen til at kontakte Administrativ jordbrugskontrol på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: jordbrugskontrol@naturerhverv.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.