Få hjælp til at indhente to tilbud til miljøteknologiordningen 2018

Brug vores tilbudsskabeloner, når du skal indhente to tilbud på miljøteknologi 2018. Med skabelonerne bliver det mere enkelt for dig at søge, og vi kan hurtigere behandle din ansøgning.

Publiceret 2. juli 2018

Du skal indhente to tilbud, når du søger om tilskud til miljøteknologi 2018 – æg og fjerkræ, gartneri og planteavl. Det skal du gøre for at vi kan vurdere, om priserne er rimelige på de udgifter du planlægger at søge tilskud til.

For at gøre denne proces enklere, har vi nu lavet tilbudsskabeloner til alle teknologier, som du kan søge tilskud til.

Tilbudsskabelonerne skal hjælpe dig med at indhente to tilbud og sørge for, at vi får alle de informationer, vi har brug for. På den måde kan vi sagsbehandle din ansøgning hurtigere, og forhåbentligt uden at skulle kontakte dig for at få fat i manglende informationer.

Du kan finde tilbudsskabelonerne på tilskudsguiden

Vi har lavet en vejledning til, hvordan du kan bruge tilbudsskabelonerne. 

Du finder vejledningen til skabeloner her

Sådan kan du gøre:

  1. Du finder skabelonen til den teknologi, du vil søge tilskud til på tilskudsguiden. (Du kan med fordel læse vejledningen først).
  2. Du sender den relevante skabelon til to tilbudsgivere. Husk, at tilbudsgiverne skal være uafhængige af hinanden.
  3. Tilbudsgiverne udfylder og underskriver alle de felter, som de skal, og sender retur til dig.
  4. Du udfylder alle dine felter.
  5. Du sender de to tilbudsskabeloner sammen med dit ansøgningsskema i Tast selv-service.

Du behøver ikke nødvendigvis følge denne model. Vi opfordrer til dig til læse vejledningen til, hvordan du kan bruge tilbudsskabelonerne.

Du skal stadig være opmærksom på udbudsreglerne

Du kan bruge tilbudsskabelonerne til at indhente to sammenlignelige tilbud. Hvis dit projekt er en bygge/anlægsopgave, som er omfattet af udbudsreglerne, skal du være opmærksom på de gældende udbudsregler. Tilbudsskabelonerne tager nemlig ikke højde for, om udbudsreglerne bliver overholdt. 

Du kan læse mere om udbudsreglerne i afsnit 5.2 i "Vejledning om tilskud til Miljøteknologi 2018, Æg & Fjerkræ, Gartneri og Planteavl".

Vi har opdateret vejledningen om tilskud
Vi har fået nogle gode råd til vejledningen og er også blevet opmærksom på nogle rettelser. Derfor har vi opdateret vejledningen. På side 8 i vejledningen kan du læse, hvad vi har opdateret.

Vejledning om tilskud til Miljøteknologi 2018, Æg & Fjerkræ, Gartneri og Planteavl, version 2

Vi har også lagt DCA rapporten til miljøteknologiordningen på tilskudsguiden. Rapporten er en faglig redegørelse fra Aarhus Universitet. 

DCA-rapport

Om miljøteknologi 2018

Miljøteknologiordningen 2018 er en del af det danske landdistriktsprogram 2014-20, og er medfinansieret af EU.  Ordningen har til formål at udvikle landdistrikterne, bl.a. ved at forbedre landbrugets konkurrenceevne, styrke indsatsen for at forbedre klimaet, bruge naturens ressourcer bæredygtigt og skabe en balanceret udvikling i landdistrikterne.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lbst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.