Gå til hovedindholdet

Bekendtgørelse og vejledning til Farestaldsordningen 2018 er nu i høring

Vi sender nu bekendtgørelse og vejledning til projektstøtteordningen 'Etablering af løsdrift i farestalde' i høring. Du kan allerede nu læse mere om 2018-runden og komme med bemærkninger til ordningen. Der er høringsfrist den 27. oktober 2017.

Publiceret 9. oktober 2017

Du kan nu læse og komme med bemærkninger til bekendtgørelsen og vejledningen til Farestaldsordningen 2018. Du kan finde bekendtgørelse og vejledning til Farestaldsordningen 2018 på høringsportalen, hvor du også kan komme med bemærkninger.

Som noget nyt sender vi bekendtgørelse og vejledning i høring sammen, så du kan danne dig det fulde overblik over, hvordan vi tænker at sætte ordningen op.

Du kan søge om støtte til at etablere løsdrift i dine farestalde fra den 15. juni til den 30. august 2018.

Vi sender en nyhed ud, når du kan læse den færdige bekendtgørelse og vejledning til Farestaldsordningen, så du kan planlægge din ansøgning.

Om Farestaldsordningen 2018

Med Farestaldsordningen kan du søge om tilskud til at etablere løsdrift i dine farestalde. Tilskuddet skal få flere til at etablere løsdrift i deres farestalde og fremme dyrevelfærd.

Du kan søge tilskud inden for et af de to indsatsområder på Farestaldsordningen 2018:

  • Nybygning af farestalde med løsdriftsstier, herunder også tilbygning til eksisterende stalde. Vi har afsat 14 mio. kr. til nybygning.
  • Ombygning af eksisterende bygninger med henblik på etablering af løsdrift i farestalde. Vi har afsat 4 mio. kr. til ombygning.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lfst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


MENU