Gå til hovedindholdet

Velkommen til Landbrugs- og Fiskeristyrelsen

Onsdag den 1. februar 2017 skifter NaturErhvervstyrelsen navn til Landbrugs- og Fiskeristyrelsen. Du kan dog stadig støde på navnet NaturErhvervstyrelsen.

Publiceret 1. februar 2017

Fra 1. februar svarer vi telefonerne med ”Landbrugs- og Fiskeristyrelsen”. Vi skifter nemlig navn. Du vil dog fortsat kunne støde på navnet NaturErhvervstyrelsen i blandt andet breve fra os, da det tager lidt tid at skifte navnet ud i alle vores systemer, ligesom navnet først udskiftes på beklædning, når vi køber nyt. 

Vores opgave er den samme

Navneskiftet sker for at skabe større klarhed om styrelsens kerneopgave som erhvervsstyrelse og for at undgå forvirring i forhold til Naturstyrelsen, som er en anden af Miljø- og Fødevareministeriets styrelser. Det vil sige, at opgaven er den samme: At skabe de bedste rammer for landbrugs- og fiskerierhvervet.

Navneskiftet sker i forbindelse med en ny organisering af Miljø- og Fødevareministeriet, hvor man har samlet ministeriets institutioner i fire selvbærende og brugerorienterede styrelser: Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen, Fødevarestyrelsen og Landbrugs- og Fiskeristyrelsen. 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til mail@lfst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.  


MENU