Gå til hovedindholdet

Vi overgår til Statens It, men når udbetalingsmålet

En del af vores it-drift overgår nu til Statens It. Vi når vores mål om at udbetale 90 procent af grundbetalingen 15. december i år, men arbejdet med overdragelsen kan komme til at betyde, at vi ikke - ligesom tidligere år - kan udbetale grundbetalingen til hovedparten af ansøgerne de første dage i december.

Publiceret 9. november 2017

Regeringen har besluttet, at alt basis it-drift i staten skal centraliseres og flyttes til Statens It. Vi arbejder derfor i øjeblikket på at overdrage en række it-driftsopgaver og 1.200 servere til Statens It. Det betyder ekstra pres på vores it-systemer, som samtidig arbejder på højtryk med at klargøre årets udbetaling af grundbetaling.

Overdragelsen kan komme til at betyde, at vi ikke kan udbetale en lige så stor andel af grundbetalingen, som vi plejer de første dage i december.

Vi forventer fortsat at nå udbetalingsmålet for grundbetalingen, som lyder, at mindst 90 procent af ansøgerne får deres penge pr. 15. december 2017 og mindst 97 procent pr. 31. januar 2018.

”Vi ved, hvor vigtigt det er for landmænd, at de kan få deres penge til tiden. Derfor gør vi naturligvis, hvad vi kan, for at overgangen til Statens It kommer til at påvirke landmændene mindst muligt,” siger økonomi- og IT-direktør Sarah Børner.

Læs mere om Statens It.  

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til IT@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


MENU