Gå til hovedindholdet

Tjek dit markkort, hvis du har haft arealkontrol i 2016

Har du haft arealkontrol af dit landbrug, vil du modtage et brev om kontrolresultaterne. Vi opfordrer dig til at orientere dig i det opdaterede markkort, inden du eventuelt svarer på brevet.

Publiceret 31. august 2016

I øjeblikket kontrollerer vi arealordninger på udvalgte landbrug i hele landet. Hvis du har haft kontrolbesøg, vil du modtage et brev om kontrollen. Du kan enten få et brev om, at vi ingen overtrædelser har fundet eller et brev om, at vi har fundet overtrædelser. 

Du behøver ikke gøre noget, hvis vi ingen overtrædelser har fundet. 

Tjek dine markkort, inden du svarer på brevet

Hvis du har fået et brev om, at vi har fundet overtrædelser, opfordrer vi dig til at tjekke dine markkort i Tast selv-service, inden du svarer på brevet.  I guiden herunder kan du se, hvordan du gør.

Gå til guiden

Læs mere om, hvordan vi udfører arealkontrol  

Har du ikke haft kontrolbesøg?

Vi har allerede godkendt nogle arealer ved telemåling, så det er ikke sikkert, at du får besøg af vores arealkontrollører. 

Kontakt

Har du spørgsmål til afgørelsen i brevet, er du velkommen til at kontakte den kontrollør, du har fået brevet fra, og har du spørgsmål til kortet, er du velkommen til at kontakte Kort & GIS på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail kortoggis@naturerhverv.dk. 

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


MENU