Gå til hovedindholdet

Status for ansøgninger om støtte til modernisering af slagtesvinestalde

Vi er nu klar til at give de første tilsagn om støtte. Vi er også klar til at sende de første høringsbreve i sager, hvor vi har brug for supplerende oplysninger. Jo hurtigere du svarer på vores henvendelse, desto hurtigere kan vi få givet tilsagn og afslag.

Publiceret 6. februar 2017

Som vi skrev før jul, er vi forsinkede med at give tilsagn bl.a. på grund af beslutningen om at øge den samlede pulje som følge af stor overansøgning. Nu er vi dog klar til at give de første tilsagn. 

Mange modtager et høringsbrev

I en lang række sager er vi nødt til at bede om supplerende oplysninger. Vi har sendt de første høringsbreve, og høringsfristen er som vanligt 14 dage. Hvis det er muligt, må du meget gerne svare hurtigere, da det har stor betydning for sagsbehandlingen. Der vil dog være nogle, der først kan få svar, når vi har det fulde overblik, og vi kan således ikke give de sidste tilsagn, før vi har fået alle høringssvar. 

Vi forventer at kunne give hovedparten af tilsagnene i april 2017, men afhængig af høringsprocessen kan der være afgørelser, som først er klar i løbet af juni 2017.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lfst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07

 


MENU