Gå til hovedindholdet

Særlige åbningstider for Tast selv-service og Kundecentret under ansøgningsrunden 2017

Onsdag den 1. februar åbner årets ansøgningsrunde for grundbetalingen og de øvrige arealstøtteordninger. Ansøgningsrunden åbner kl. 7 og samtidig er der åbent for at søge i 1. runde af ordningen målrettede efterafgrøder. Vores kundevejledere sidder klar til at svare på spørgsmål om fællesskemaet fra kl. 7.

Publiceret 26. januar 2017

Når årets ansøgningsrunde for grundbetaling åbner onsdag den 1. februar kl. 7, sidder vores kundevejledere klar til at svare på spørgsmål omkring udfyldelse af fællesskemaet. Samme dato åbner første ansøgningsrunde til målrettede efterafgrøder, som du også søger i fællesskemaet. 

Tre runder til søgning af Målrettede efterafgrøder

Ordningen målrettede efterafgrøder åbner i tre runder, og på alle tre åbningsdage åbner både Kundecentret og Tast selv-service kl. 7 om morgenen: 

De tre runder for målrettede efterafgrøder åbner:

  • 1. februar kl. 7
  • 1. marts kl. 7
  • 22. marts kl. 7

Vores kundevejledere sidder klar at svare på dine spørgsmål fra kl. 7-16 alle tre dage. Husk, at du også kan hente hjælp i brugerguides.

Onsdag den 1. marts og onsdag den 22. marts lukker Tast selv-service for opdateringer kl. 17 og indtil kl. 01 næste morgen. 

Opdatering af Tast selv-service med planlagte lukninger

I forbindelse med opdateringer og vedligeholdelse har vi som vanligt en række planlagte lukninger af Tast selv-service. Se en oversigt over planlagte lukninger her.

Det er nyt i år, at man kan søge til ordningen målrettede efterafgrøder i fællesskemaet, og det har givet ekstra arbejde med opdatering af Tast selv-service op til ansøgningsrunden. Vi forventer, at systemet kører som planlagt fra første dag, men skulle der opstå udfordringer, kan vi blive nødt til at lukke Tast selv midlertidigt for at opdatere systemet. Vi orienterer løbende om status på Tast selv på vores Driftstatus. 

Ekstra åbent i påsken og op til fristen 21. april

For at vi kan yde den bedste service har vores Kundecenter i år også åbent i påskedagene 15.-17. april kl. 9-16. 

Derudover holder Kundecentret længe åbent og svarer på telefoner i dagene 20. og 21. april kl. 9-21.

Husk, at jo tidligere i forløbet du ringer til os, jo mere tid har vi til at hjælpe dig. Traditionelt er der mange, der ringer ind i de sidste uger og dage op til ansøgningsfristen 21. april, så der kan der være ventetid ved telefonerne. På de tre runders åbningsdage for målrettede efterafgrøder forventer vi også, at der kan komme ekstra kald til Kundecentret. 

Kundecentrets normale åbningstider

Ud over de ekstraordinære åbningstider sidder kundevejlederne klar til at vejlede mandag – torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15.

På vores hjemmeside kan du se en oversigt over Kundecentrets åbningstider. 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til mail@naturerhverv.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


MENU