Gå til hovedindholdet

Nu kan du læse vejledningen til farestaldsordningen 2018

Ansøgningen til farestaldsordningen åbner den 15. juni 2018. Vi har allerede nu vejledningen og tilskudsguiden klar, så du kan begynde at planlægge din ansøgning.

Publiceret 16. januar 2018

Du kan søge om støtte til at etablere løsdrift i dine farestalde fra den 15. juni til den 30. august 2018. Du kan allerede nu læse vejledningen og orientere dig i tilskudsguiden.

Læs hele vejledningen her

Få et hurtigt overblik i tilskudsguiden her

I vejledningen og på tilskudsguiden kan du blandt andet læse om, hvad vi giver tilskud til, hvem der kan søge om tilskud og betingelserne for tilskud. Du kan også læse om, hvordan du søger om tilskud og finde vejledninger til ansøgningen. Hvis du overvejer at søge om tilskud til at etablere løsdrift i din farestald, så læs vejledningen grundigt.  

Hvad kan du søge om?

Med farestaldsordningen kan du søge om tilskud til at etablere løsdrift i dine farestalde. Tilskuddet skal få flere til at etablere løsdrift i deres farestalde. Formålet er at fremme dyrevelfærden for soen.

Du kan søge tilskud inden for et af de to indsatsområder på farestaldsordningen 2018: 

  • Nybygning af farestalde med løsdriftsstier, herunder også tilbygning til eksisterende stalde. Puljen til nybygning er på 14 mio. kr.
  • Ombygning af eksisterende bygninger med henblik på etablering af løsdrift i farestalde. Puljen til ombygning er på 4 mio. kr.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lbst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon på telefon 41 89 25 07.


MENU