Gå til hovedindholdet

NaturErhvervstyrelsen samler regionale kontorer

Flere regionale kontorer bliver nu flyttet sammen i to kontorer i Kolding og Ringsted.

Publiceret 7. april 2015

NaturErhvervstyrelsens medarbejdere i Esbjerg, Vejen og Fredericia bliver til september samlet på et kontor i Kolding, mens de regionale kontorer i Ringsted og Roskilde rykker sammen på ny adresse i Ringsted.

Med flytningen effektiviseringer styrelsen den daglige drift og samler kompetencerne indenfor kontrol på jordbrugs- og fiskeriområdet i et større fagligt miljø.

”Med flytningerne høster vi nogle effektiviseringer. Samtidig samler vi de faglige kompetencer på jordbrugs- og fiskeriområdet og opnår bedre synergi og samarbejde på tværs,” siger kontrol- og fiskeridirektør Anders Munk Jensen, NaturErhvervstyrelsen.

Med flytningerne får 55 af styrelsens medarbejdere fra september deres arbejdsplads i Kolding, mens 41 skal arbejde fra Ringsted.

Flytningerne kommer ikke til at betyde, at der bliver færre stillinger i NaturErhvervstyrelsen. Tværtimod har NaturErhvervstyrelsen i den kommende tid på grund af EU’s reformer på landbrug- og fiskeriområdet behov for at beskæftige endnu flere indenfor styrelsens jordbrugskontrol.

Foruden de nye kontorer vil styrelsen fra september have lokale og regionale kontorer i Tønder, Randers, Herning, Odense, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Hvide Sande og Rønne, mens hovedkontoret fortsat ligger i København. Samlet beskæftiger styrelsen under Fødevareministeriet ca. 1.200 medarbejdere. 

Kontakt

Har du generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsen på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: mail@naturerhverv.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens presseafdeling på tlf. 41 89 25 07.


MENU