Gå til hovedindholdet

Meld dig til temadag om jordbrugets plantegenetiske ressourcer

Nu kan du se program og melde dig til temadagen om jordbrugets plantegenetiske ressourcer. Det foregår tirsdag den 12. december 2017 på Det Grønne Museum ved Gl. Estrup. Alle interesserede er velkomne uanset om man er en lille eller stor aktør, privat eller offentlig.

Publiceret 5. december 2017

Vi er nu klar med programmet for temadagen om jordbrugets plantegenetiske ressourcer. På dagen vil du blandt andet høre om den nye strategi for området, om formidlingsarbejdet og om arbejdet med bevaring af frø og planter. Mellem oplæggene vil der være mulighed for dialog om emnerne.

Tilmeld dig i dag

Vil du deltage, skal du tilmelde dig ved at sende en mail til bevaringsudvalget@lbst.dk. Du kan stadig nå at tilmelde dig frem til og med fredag den 8. december 2017. Det er gratis at deltage.

Praktisk information

Temadagen om jordbrugets plantegenetiske ressourcer bliver afholdt tirsdag den 12. december 2017 fra klokken 10.00 til klokken 15.00.

Dagen foregår på Det Grønne Museum. Museet ligger ved Gl. Estrup på Djursland på adressen Randersvej 4, 8963 Auning.

Der vil være morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. 

Program for dagen

Programmet finder du her

 

Kontakt

Har du spørgsmål om arrangementet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til miljobio@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon, tlf. 41 89 25 07.


MENU