Gå til hovedindholdet

Meld dig til landbrugsseminarer 2018

Til januar holder Landbrugsstyrelsen tre seminarer om ansøgningsrunden 2018 for landbrugskonsulenter og landmænd. På mødet vil du få en opdatering i forhold til Fællesskema 2018. Læs om seminarerne og tilmeld dig her

Publiceret 1. december 2017

Møderne i år vil, ligesom de tidligere år, være spredt ud i landet, så du kan finde et seminar i nærheden af, hvor du bor. Landbrugsseminarerne holdes i år følgende steder: 

  • Den 23. januar 2018 på Comwell Rebild Bakker
  • Den 24. januar 2018 i Vingsted Centret ved Vejle
  • Den 25. januar 2018 i Ringsted Kongrescenter.

Alle seminarerne varer fra kl. ca. 8.30 til ca. 15.30. Der vil være morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Tilmeld dig i dag

Vil du deltage, skal du tilmelde dig på lbst.dk eller via linket nedenfor. Du kan tilmelde dig frem til 15. januar 2018. Der er plads til ca. 250 personer på hvert seminar, og tilmelding sker efter først til mølle princippet. Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her

Program for dagen

 

  • Velkomst ved vicedirektør Jacob Nielsen. Han vil fortælle kort om de kommende tiltag.
  • Vi orienterer om nyt i grundbetaling og grønne krav, inklusive kontrollen.

  • Tast selv-service, IMK og Fællesskema 2018. Vi deler os op i to spor rettet mod henholdsvis landbrugskonsulenter og landmænd. Vi anbefaler, at du deltager på konsulentsporet, hvis du har en del erfaring med Tast selv og er godt inde i reglerne. På landmandssporet får du en praktisk gennemgang af reglerne og Tast selv-service.

  • Frokost

  • Vi går i dybden med IMK

  • Nye tiltag, der vil træde i kraft til ansøgningsrunden 2019: Målrettet regulering for 2019, barrierer i vådområdeindsatsen.

  • Pilotprojekt om præcisionslandbrug som alternativ til efterafgrøder.

I Rebild vil der som afslutning på dagen være en orientering af konsulenterne vedrørende projektet LIFE-Himmerland.

I Landbrugsstyrelsen sætter vi stor pris på den direkte dialog med både med landmænd og konsulenter. Derfor sætter vi god tid af til at få besvaret spørgsmål, til at møde kollegaer og måske få sig en snak med en medarbejder fra Landbrugsstyrelsen. Den endelige dagsorden vil blive offentliggjort på hjemmesiden medio januar 2018.

Print selv materialet til seminaret

Du kan ca. en uge før det første seminar finde materiale, dvs. dagsorden og præsentationer på vores hjemmeside. Du skal selv printe det materiale ud, som du er interesseret i til seminaret. Der bliver ikke uddelt materiale på seminarerne.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00.

Har du tilmeldt dig et seminar, og ønsker du at melde afbud eller i stedet tilmelde dig et af de andre seminarer, skal du kontakte Ellen Danvig på eda@lbst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens presseafdeling på tlf. 41 89 25 07.


MENU