Gå til hovedindholdet

Kom til temadag om jordbrugets plantegenetiske ressourcer

Vi afholder temadag tirsdag den 12. december 2017 om jordbrugets plantegenetiske ressourcer på Det Grønne Museum ved Gl. Estrup. Vi fortæller om et udpluk af de igangværende projekter, og der vil være mulighed for dialog og netværk. Alle interesserede er velkomne uanset om du er en lille eller stor aktør, privat eller offentlig.

Publiceret 16. november 2017

Temadagen vil have ophæng i den nye ’Strategi for jordbrugets plantegenetiske ressourcer 2017 – 2020’. Strategien blev lanceret i august i år med fokus på formidling, bevaring, udvikling og anvendelse samt internationalt arbejde. Temadagen henvender sig til den brede gruppe af interessenter fra erhverv, forskning og de grønne organisationer. 

Læs strategien her

På dagen kan du høre om betydningen af formidlingsarbejdet og om arbejdet med bevaring af frø og planter i genbanken, i klonarkiver og via afgrødernes vilde slægtninge i naturen. Desuden fortæller vi, hvordan vi videreudvikler jordbrugets plantegenetiske ressourcer til vores fødevare- og foderforsyning. Mellem oplæggene vil der være mulighed for dialog om emnerne.

Det endelige program for dagen vil blive lagt på vores hjemmeside ultimo november.

Tid og sted

Sæt kryds i kalenderen nu. Temadagen bliver afholdt tirsdag den 12. december 2017 klokken 10 – 15 på Det Grønne Museum, Randersvej 4, 8963 Auning. Museet ligger ved Gl. Estrup på Djursland.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men hvis du ønsker at deltage, beder vi dig sende en mail til bevaringsudvalget@lbst.dk, så vi kan sørge for forplejning. Tilmelding skal ske senest onsdag den 6. december 2017.

Kontakt

Har du spørgsmål om arrangementet, er du velkommen til at kontakte os på
tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til miljobio@lbst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugsstyrelsens pressetelefon, tlf. 41 89 25 07.


MENU