Gå til hovedindholdet

Kom til temadag eller informationsmøde om naturpleje

Landbrugs- og Fiskeristyrelsen finansierer igen i år gratis temadage og informationsmøder for landmænd og konsulenter. SEGES står for at afholde kurserne, hvor du kan høre om reglerne for tilskud til naturplejearealer, kontrol og hvordan du bedst plejer dine græs- og naturarealer.

Publiceret 23. maj 2017

  • Du får nyeste viden om tilskudsmulighederne til naturpleje
  • Du oplever andre landmænds praktiske erfaringer med naturpleje
  • Du hører om, hvordan du undgår at overtræde tilskudsreglerne

Du er velkommen til at deltage i både temadage og kortere informationsmøder, og det er gratis at deltage. 

Temadage for landmænd

Temadagene er heldagsarrangementer, hvor der er faglige indlæg om tilskudsregler og effekten af naturpleje. Vi tager ud til naturområder, hvor du kan se naturpleje i praksis og møde landmænd, der har gode erfaringer med naturpleje. Du kan også tale med en repræsentant for Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, kommunens naturmedarbejder og konsulenter med speciale i naturpleje. Du kan høre om, hvordan man håndterer dyr på naturarealer, og om muligheder og udfordringer i forhold til tilskud og kontrol. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. 

Temadage for rådgivere

Disse temadage er for specialiserede naturrådgivere. Temadagene er heldagsarrangementer, og der vil være rig mulighed for at erfaringsudveksle med andre rådgivere. Der vil være ekskursioner til naturområder, hvor deltagerne vil få mulighed for at diskutere mulighederne for at søge plejegræstilskud og hvilken kontrolform, der vil være mest egnet til arealet.

Landbrugs- og Fiskeristyrelsen vil også være repræsenteret på disse temadage.

Informationsmøder

Du kan deltage i et tre timers aftenmøde, hvor du bliver opdateret på tilskudsreglerne og kontrollen af plejegræsordningen. Du kan også høre erfaringerne fra en landmand, der arbejder med naturpleje. Møderne er rettet mod både konsulenter, der vil opdateres på tilskudsreglerne, og landmænd der gerne vil afklare, om naturpleje er noget for dem.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan se datoerne for arrangementerne og læse mere om plejegræsordningen på www.plejegræs.dk – under emnet ”kom godt fra start

Læs mere om temadage og informationsmøder her, hvor du også kan tilmelde dig.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller e-mail: miljobio@lfst.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


MENU