Gå til hovedindholdet

Hør om dine tilskudsmuligheder på DanFish 2017

Fra den 11.-13. oktober afholdes fiskerimessen DanFish i Aalborg. Landbrugs- og Fiskeristyrelsen er med for at fortælle om de mange tilskudsmuligheder til fiskere, akvakultur og fiskerihavne.

Publiceret 6. oktober 2017

Fiskerierhvervets store og små udøvere samles i Aalborg, når dørene i Aalborg Kongres & Kultur Center slår dørene op for fiskerimessen DanFish, hvor der er fokus på udstyr til fiskeren selv, hans/hendes båd og fangstredskaber.

Landbrugs- og Fiskeristyrelsen er med for at fortælle nærmere om de forskellige tilskudsmuligheder under Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet. Hør bl.a. om, den politiske aftale, og hvordan du søger tilskud til udvikling af og investering i selektive redskaber og akvakultur, fiskerihavne, nye afsætningsmuligheder samt tilskud til lokale fiskeriområder (FLAG). Du kan også høre om eksempler på allerede afsluttede projekter og få rådgivning af vores facilitator til, hvordan dit projekt kommer fra idé til virkelighed.

Seminar den 12. oktober

Vi afholder tre seminarer af en halv times varighed i Albatrosstuen om Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammets rolle i udvikling af fiskeri og akvakultur.

Kl. 11.00 Eksempler på udviklingsprojekter udført af DTU Aqua

Kl. 13.00 Politisk aftale, tilskudsmuligheder og fra idé til virkelighed

Kl. 14.00 Tilskud til lokale fiskeriområder (FLAG)

Find os på stand C222

Du finder Landbrugs- og Fiskeristyrelsen på stand C222, hvor du er velkommen til at kigge forbi.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lfst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


MENU