Gå til hovedindholdet

GUDP inviterer til informationsmøde

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) inviterer potentielle ansøgere til informationsmøde i København 1. marts 2016. På informationsmødet kan du høre om GUDP-ordningen, og hvordan du søger til dit projekt. Der vil være oplæg fra fem GUDP-projekter, og du kan få rådgivning om din projektidé fra GUDP-sekretariatet.

Publiceret 1. februar 2016

Informationsmødet bliver afholdt forud for ansøgningsfristen til den nuværende runde. Fristen for ansøgning om støtte i denne runde er onsdag den 16. marts 2016 kl. 12.00. 

Hvad er dagens indhold?

Informationsmødet foregår i København tirsdag den 1. marts kl. 9.30 til 14.30. På dagen vil der være rig mulighed for networking og sparring, både med andre GUDP-ansøgere og med GUDP-sekretariatet. 

Du vil blive introduceret til værktøjer, som kan bruges i udarbejdningsfasen af din projektidé, når innovationsekspert Erik W. Hallgren fra Teknologisk Institut kommer og fortæller om idéudvikling og –modning samt kommercialisering af projektidéer.

Fem udvalgte GUDP-projekter fortæller om deres erfaringer med udgangspunkt i både grøn og økonomisk bæredygtighed, om udfordringer og gevinster ved projektsamarbejde, om kommercialisering af projektidéer og den gode forretningsplan.

GUDP-sekretariatet giver om eftermiddagen en introduktion til GUDP-ordningen, hvor de præsenterer ansøgningsmaterialet, en livscyklus for et GUDP-projekt og nye retningslinjer samt øremærkede puljer.  

Inden vi afslutter dagen, vil der være mulighed for individuel feedback på din projektidé med GUDP-medarbejdere. Der vil også være repræsentanter fra støtteordningerne Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP), Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) og Innovationsfonden til at give feedback på din idé. 

Hvad er GUDP?

GUDP giver tilskud til projekter og netværk, der udvikler og/eller demonstrerer forretningsorienteret nytænkning i det danske fødevareerhverv gennem grøn omstilling. Projekterne skal på samme tid understøtte både grøn bæredygtighed og økonomisk bæredygtighed. Der uddeles cirka 100 millioner i hver runde. Den nuværende ansøgningsrunde er den tredje efter den nye strategi, som gælder fra 2015-2018. 

Praktisk info

Dato: 1. marts 2016
Afholdes på Scandic: Vester Søgade 6, 1601 København
Tidspunkt: 9.30-14.30
Læs mere i programmet 

Tilmeld dig informationsmødet i København og find dagens program her
Find indkaldelsen og ansøgningsmaterialet her
Find GUDP’s strategi og handlingsplan her

Kontakt

Har du faglige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte GUDP-sekretariatet på tlf. 45 26 38 05 eller e-mail gudp@naturerhverv.dk

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte NaturErhvervstyrelsens presseafdeling på tlf. 41 89 25 07.


MENU