Gå til hovedindholdet

Flere penge til forarbejdning af fisk

Rammen for tilskudsordningen "Forarbejdning" under Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet (EHFF) hæves med op til 4,8 mio. kr. Det betyder, at flere små og mellemstore virksomheder kan få støtte til innovative forarbejdningsprojekter.

Publiceret 5. juli 2017

Folketingets Finansudvalg godkendte den 29. juni en overførsel på op til 4,8 mio. kr. til tilskudsordningen "Forarbejdning", der støtter innovative projekter i små og mellemstore forarbejdningsvirksomheder. Ved at hæve den oprindelige ramme, der er på 10 mio. kr., vil endnu flere virksomheder have mulighed for at få støtte. Du kan ansøge indtil 1. september.

Pengene kommer fra en kompensationsordning målrettet fiskere særligt berørt af torskekvotereduktionen i Østersøen i 2017. I forbindelse med finansloven for 2017 blev der afsat 22,1 mio. kr. til denne kompensationsordning. Efter den konkrete udformning af kompensationsordningen har det vist sig, at der vil være et mindreforbrug på op til 4,8 mio. kr. Klagesagsbehandlingen er imidlertid ikke afsluttet for kompensationsordningen, og derfor kender vi ikke det endelige beløb, som kan overføres til ordningen "Forarbejdning".

Læs mere om forarbejdningsordningen

Læs det aktstykke, som Folketingets Finansudvalg godkendte

Hjælp til projektudvikling

Har du brug for inspiration til dit projekt, spørgsmål om tilskud til konkrete projektideer eller problemstillinger, der måske kan løses med tilskud fra en af Hav- og fiskeriudviklingsprogrammets støtteordninger, kan du kontakte facilitator Poul Tørring på pt@aquamind.dk eller tlf. 23 36 17 25 og få gratis vejledning til at komme videre fra idé til projekt. Vejledningen omfatter ikke den egentlige udarbejdelse af ansøgninger.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lfst.dk.


MENU