Gå til hovedindholdet

Få hjælp af en oplandskonsulent og læs nyt om minivådområder

Husk, at du kan få gratis rådgivning om kollektive virkemidler, der reducerer kvælstof. Minivådområder er et af disse virkemidler, og du kan nu læse om de krav, vi stiller, hvis du vil anlægge et minivådområde under den nye tilskudsordning, der åbner 1. februar 2018.

Publiceret 11. oktober 2017

Bekendtgørelsen for minivådområder har været i høring, og du kan nu læse om de krav, der er for ordningen, hvis du ønsker at ansøge om at etablere et åbent minivådområde. Du kan læse mere om, hvad et minivådområde er, hvor det er muligt at placere minivådområder og om de opdaterede krav på vores hjemmeside. Tilskudsordningen åbner 1. februar 2018.

Læs om minivådområder.

Oplandskonsulenterne er klar til at hjælpe dig

Oplandskonsulenterne er et team af konsulenter, der tilbyder gratis rådgivning om de kollektive virkemidler, der findes til reduktion af kvælstof. Som ansøger under minivådområdeordningen har du mulighed for at få gratis rådgivning til at lave et minivådområde på din bedrift. 

Vil du etablere et minivådområde i 2018?

Specielt er det vigtigt, at du kontakter en oplandskonsulent, hvis du går og overvejer, om et minivådområde er noget for dig allerede i 2018. Oplandskonsulenterne yder rådgivning til, hvordan du korrekt placerer dit minivådområde i forhold til drænoplandet og hjælper også med udfyldelse af ansøgningsskema mm. Du skal være opmærksom på, at det er et krav på ordningen, at du har vedhæftet en erklæring fra en oplandskonsulent, der tilkendegiver, at du har placeret og dimensioneret dit minivådområde korrekt i forhold til drænoplandet.

Du kan læse meget mere om oplandskonsulenterne og finde kontaktinformation på hjemmesiden www.oplandskonsulenterne.dk

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 95 80 00 eller sende en e-mail til euogerhverv@lfst.dk.

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte Landbrugs- og Fiskeristyrelsens pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.


MENU