Gå til hovedindholdet

Abonnér på nyheder

For at abonnere på nyheder skal du indtaste dit navn samt e-mail adresse – og markere de ønskede kategorier nedenfor. Bemærk, du efterfølgende vil modtage en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte tilmeldingen.

Nyhedskategorier

Relevant for journalister og medier, der ønsker at holde sig opdateret generelt om styrelsen og om vores opgaver inden for kontrol, regulering og udbetaling i forhold til landbrug, fiskeri og gartneri.
Relevant for landmænd, konsulenter og andre, der interesserer sig for landbrug.
Relevant for borgere i landdistrikterne, jordbrugere, foreninger og alle med interesse for projekt- og støtteordninger inden for Landdistriktsprogrammet (LDP), Natura 2000 og andre natur og miljøprojekter.
Relevant for erhvervslivet og virksomheder, herunder gartnerier. Indeholder nyt om handelsgødning, produktion og handel med frø, planter, tilskud til forarbejdning og afsætning af fødevarer, samt erhvervsudvikling.
Relevant for forskere og virksomheder. Indeholder nyt om bl.a. GUDP, pulje til udvikling, innovation og forskning samt grønne og økologiske udviklingsprogrammer.
Relevant for skoler, kommuner og leverandører af frugt og mælk.
Relevant for landmænd, konsulenter og andre, der interesserer sig for økologi.
Her kan du abonnere på nyheder om arealer, som styrelsen sætter til salg eller forpagter ud.
Relevant for landmænd og andre borgere, konsulenter, virksomheder, fonde og andre offentlige myndigheder.

FAGLIGE MEDDELELSER - målrettet erhvervet

Her kan du abonnere på meddelelser med rent fagligt indhold målrettet de enkelte erhverv.

Relevant for svineproducenter, teknologivirksomheder, konsulenter og andre med interesse for fremtidens svineproduktion.
Relevant for avlere, sorterevirksomheder, eksportører/importører og andre forhandlere af lægge- og konsumkartofler, samt kartoffelforarbejdningsvirksomheder.
Relevant for producenter og forhandlere af planter. Indeholder nyt om plantesundhed, avlskontrol samt kontrol med import og eksport, skovfrø og –planter, frisk frugt og grønt og træemballage.
Relevant for dyreavlere, muséer og landbrugsorganisationer.
Relevant for frø- og sædekornsvirksomheder. Indeholder nyt om have- og markfrø, sædekorn, sortsafprøvning, værdiafprøvninger og certificering.
Relevant for brugere af Tast selv-service, som er vores ansøgningssystem, og Internet Markkort (IMK).
Relevant for import- og eksportører af landbrugsvarer, herunder økologiske fødevarer.
Relevant for kommuneplanlæggere og sagsbehandlere på landbrugsområdet. Indeholder nyt om opdateringer af temalag på jordbrugsanalyser.dk, muligheder for download af data, metadata, afholdelse af temadag og andet relevant.
Relevant for landmænd, konsulenter, landinspektører, myndigheder og andre, der anvender reglerne i Landbrugsloven.
Relevant for fiskerierhvervet, opkøbere og tekniske leverandører. Indeholder nyt om vores forskellige systemer og information om indberetninger.

Rediger abonnement

Du kan altid afmelde eller ændre dit abonnement på vores nyheder. Enten ved at klikke på linket "Afmeld nyhedsbrev" i et af nyhedsbrevene eller ved at klikke på linket herunder.

Rediger abonnement

Registrering af oplysninger
Ved at klikke på "Abonnér" giver du samtykke til, at vi må registrere dit navn og din e-mailadresse.

Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven/miljøoplysningsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement.

Læs mere i vores persondatapolitik

MENU